Bu otomobil rakıyla çalışıyor (!)

 Gelen ihbar harekete geçen ekipler, LPG’li otomobili Havsa İlçesi’nde buldu ve rakı kokusunun geldiği bagaj kısmına yöneldi. Kaçakçılık için deposu büyütülen ve bagaj kısmından kapak açılan yakıt deposunun içinde rakı olduğu belirlendi. Kaçak rakı, özel

Bu otomobil rakıyla çalışıyor (!)

 

Gelen ihbar harekete geçen ekipler, LPG’li otomobili Havsa İlçesi’nde buldu ve rakı kokusunun geldiği bagaj kısmına yöneldi. Kaçakçılık için deposu büyütülen ve bagaj kısmından kapak açılan yakıt deposunun içinde rakı olduğu belirlendi. Kaçak rakı, özel düzenek sayesinde boş bidonlara boşaltıldı. Yakıt deposundan çıkan 90 litre rakı ile daha önce başka bir otomobilin yakıt deposunda bulunan 180 litre rakıya el konuldu. Gözaltına alınan Bulgar uyruklu A.M.M. ve T.S.G. ile Türk uyruklu E.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem