Bu nasıl insanlık!

Adana'da 31 yaşındaki İrfan K. ile 33 yaşındaki Mustafa Y., yetiştirme yurdunda kalan 16 yaşındaki D.K.'ya tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklandı. Defalarca tecavüze uğradığını öne süren D.K., zanlıların uyamasını fırsat bilerek ellerinden kaçtığını sö

Bu nasıl insanlık!

Adana'da 31 yaşındaki İrfan K. ile 33 yaşındaki Mustafa Y., yetiştirme yurdunda kalan 16 yaşındaki D.K.'ya tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklandı. Defalarca tecavüze uğradığını öne süren D.K., zanlıların uyamasını fırsat bilerek ellerinden kaçtığını söyledi.

Merkez Seyhan İlçesi'nde bulunun Sevgi Evleri'nde kalan D.K., geçen hafta yurt görevlilerinden izin alıp, gezmeye çıktı. İddiaya göre erkek arkadaşı Yunus Y. ile ilişkiye giren genç kız, yurda giriş saatini kaçırınca, geceyi sevgilisiyle geçirmek zorunda kaldı. Kız arkadaşına, "Yanımda kalamazsın, ailem gelecek seni burda görmesinler" diyen Yunus Y., arkadaşları İrfan K. ile Mustafa Y.'yi arayıp, yanına çağırdı.

Genç kızın kalacak yeri olmadığını söyleyen Yunus Y., D.K.'ya geceyi geçirebileceği bir yere götürmelerini istedi. İrfan K. da kendi işyerinde kalabileceğini söylediği D.K.'yı otomobile aldı. İrfan K. ile Mustafa Y. işyerine götürdükleri D.K.'ya tecavüz etti.

 Genç kızla zorla ilişkiye giren zanlılar, sabaha karşı uykuya daldı. Tecavüzcülerin uyumasını fırsat bilen D.K., işyerinden çıkıp, evli olan ablasının yanına giderek başına gelenleri anlattı. Ablasının şikayetçi olması üzerine Yunus Y., İrfan K. ve Mustafa Y.

Ahlak Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinde D.K.'nın "Kendi isteğimle birlikte oldum" dediği Yunus Y. serbest bırakıldı. İrfan K. ile Mustafa Y. ise küçük yaştaki mağdureyle zorla ilişkiye girme ve alıkoyma suçlamasıyla çıkartıldıkları mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler