"Bu meseleyi halletmek yiğitlik ister"

Çorum’un Sungurlu ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, halka hitap etti. Bozdağ, konuşmasında muhalefet partilerini eleştirdi. Türkiye’nin hasımlarına, Türkiye’den rahatsız olanlara seslenen Bozdağ, Türkiye’yi büyüt

"Bu meseleyi halletmek yiğitlik ister"

Çorum’un Sungurlu ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, halka hitap etti. Bozdağ, konuşmasında muhalefet partilerini eleştirdi. Türkiye’nin hasımlarına, Türkiye’den rahatsız olanlara seslenen Bozdağ, Türkiye’yi büyütmeye Türkiye’nin hasımlarını rahatsız etmeye devam edeceklerini belirterek, bunda karlı olduklarını altını çizdi.

Çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda da bulunan Bakan Bozdağ, Türkiye’nin 30 yıldır terörle mücadele ettiğini hatırlatarak, yeni şehitler olmaması, Türkiye’de terör belasının son bulması, ocaklara ateş düşmemesi ve kanın durması için çalıştıklarını dile getirdi.

Çözüm sürecinin hızla ilerlediğini anlatan Bakan Bozdağ, “1 yıldır terör nedeniyle şehit cenazesi gelmiyor. Bundan son derece rahatsız olanlar var. Türkiye’nin terör belasıyla uğraşmasından kurtulup teröre harcadığı enerji ve kaynakları ülkeye harcayacak olmasından korkan dış güçler var. Onun için hepsi terör yeniden başlasın diye uğraş veriyorlar. Silahlar niye patlamıyor diye rahatsızlık duyuyorlar. Terörü çözme, bu meseleyi halletmek yiğitlik ister. Cesaret ister. Samimiyet ister. Bunların hepsi sayın başbakanımızda var. Bu meseleyi çözerse Tayyip Erdoğan gibi bir yiğit çözer. Bu meseleyi başbakanımızın siyasette kaldığı süre içerisinde çözmezsek daha onlarca yıl konuşmaya devam ederiz” diye konuştu.

"BUNLAR KAFADAN ÜLKENİN BİR KISMINI YOK SAYIYORLAR, MİTİNG DAHİ YAPMIYORLAR, BÖYLE SİYASET OLMAZ"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin böyle bir dertlerinin olmadığını savunan Bozdağ, “Onlar kafadan zaten memleketi paramparça etmişler. Bahçeli Yozgat’a geliyor Hakkari’ye gitmiyor. Yozgat’a geliyor Şırnak’a gitmiyor. Aksaray’a gidiyor Diyarbakır’a gitmiyor. Oralar vatan toprağı değil mi? Neden gitmiyorsun. Siyaseti vatan toprağının her yerinde yapacaksın. Ama bunlar kafadan ülkenin bir kısmını yok sayıyorlar. Miting dahi yapmıyorlar. Böyle siyaset olmaz. Terör sorunu çözecek lider Tayyip Erdoğan kadrolar AK Parti’li kadrolardır” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Bakan Bozdağ, “Şimdi Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki ’ben çiftçiye mazotu 1.5 liraya vereceğim’. Aynı Kılıçdaroğlu 2011 seçimleri öncesinde ’ben çiftçiye mazotu 1 Türk lirasına vereceğim’ diyordu. Muhalefette iken zam yapmayı başaran tek lider Kılıçdaroğlu. Örneği yok. Adam muhalefette zam yapıyor. Es kaza iktidara nolur, gelse tutamazsınız" dedi.

"GÜDÜLECEK BİR LİDER, GÜDÜLECEK BİR KADRO İSTİYORLAR"

Türkiye’de güdülecek lider ve kadrolar istendiğini söyleyen Bozdağ, şöyle devam etti:

“Bütün dert Türkiye’nin büyümesini önlemektir. O yüzden seçimlerde büyük bir iftira kampanyası devreye sokuldu. Yol kesmek için, niçin bu AK Parti’ye söz geçiremiyor. Tayyip Erdoğan laf dinlemiyor. Eskiden gazete manşet atıyordu liderler manşete göre vaziyet değiştiriyordu. Sermaye şunu diyor, liderler emredersiniz diyordu. Ama şimdi onlar konuşuyor Tayyip Erdoğan’da diyor ki yatırımları ben yaparım bakanları ben atarım nerde ne yapacağıma ben karar veririm diyor. Ve güdemediklerinden dolayı rahatsızlar. Güdülecek bir lider güdülecek bir kadro istiyorlar. Eski Türkiye IMF kapısında dilenci bir Türkiye. Şimdi başbakanımız çıkmış borcunu ödedi hadi çıkın gidin diyor. Yetmiyor efelenip 5 milyar dolarda borç veririm diyor. Bu birilerinin çok ama çok ağırına gidiyor. Eski Türkiye’yi dilenci Türkiye’yi arzu ediyorlar. MHP, DSP, ANAP, CHP dünün Türkiye’sini dilenci Türkiye’ye getirdiler. Biz Türkiye’yi başka noktaya getirdik.

Liderler geziyorlar. Deminden beri yaptıklarımızı anlattık. Bunlar yalan söylüyorlar. Bilerek yalan söylüyor. İftira ediyorlar. Yalanla iftira ile işimiz olmaz. Bizin insanlarımızda, imanımızda, ahlakımızda yalana iftiraya izin vermez. Marmarayı yaptık. Biz fatihin torunlarıyız. Onun torunları Tayyip Erdoğan ve arkadaşları denizin altından tünel geçirerek denizin altından tünel gidiyor. 2015’de otobüsler taksiler denizin altından geçecek. Geziciler bu muhalif partilerin tamamı her şeye karşılar. Eğer bu Marmaray’ı denizin üstünden yapsak emin olun İstanbul’da yıkılmadık yer bırakmazlardı. Allah’tan denizin altından çaktırmadan yaptık. Şimdi onu da kullanıyorlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler