Bu kez varil bombalarıyla saldırdı

 Suriye 'de savaş uçaklarının ülkenin kuzeyinde yer alan Halep 'in Tel Rıfat beldesine "vakum" ve "varil" bombalarıyla düzenlediği saldırıda 18 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı bildirildi. Muhalif yapılanmalardan sorumlu Suriye Genel Devrim Konseyi

Bu kez varil bombalarıyla saldırdı

 

Suriye 'de savaş uçaklarının ülkenin kuzeyinde yer alan Halep 'in Tel Rıfat beldesine "vakum" ve "varil" bombalarıyla düzenlediği saldırıda 18 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı bildirildi.
 
Muhalif yapılanmalardan sorumlu Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), savaş uçaklarının akşam saatlerinde Halep'in Tel Rıfat beldesini bombalaması sonucu 5'i çocuk, 3'ü kadın olmak üzere 18 kişinin hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin de yaralandığını belirtti.
 
Uçakların yerleşim yerini bombalaması sonucunda yıkılan evlerin enkazından çok sayıda yaralının çıkartıldığını aktaran SRGC, beldede elektrik ve iletişimin kesik olduğunu kaydetti.
 
Yaralılar için acil tıbbi malzemeye ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan SRGC, halkın beldeden operasyonlar nedeniyle güvenli bölgelere kaçmaya çalıştığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem