Bu kez damat değil kayınpeder saldırdı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile görüşmek için kayınpederinin evine gelen şahıs, çıkan kavgada kayınpederi tarafından bıçaklanarak yaralandı.Alınan bilgiye göre, bir süredir eşinden aynı yaşayan Sercan T., eşiyle konuşmak iç

Bu kez damat değil kayınpeder saldırdı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile görüşmek için kayınpederinin evine gelen şahıs, çıkan kavgada kayınpederi tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir süredir eşinden aynı yaşayan Sercan T., eşiyle konuşmak için kayınpederine ait Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi Mis Sokak'taki eve geldi. İddiaya göre Sercan T. ile kayınpederi Yusuf B. arasında tartışma çıktı. Yusuf B., eline geçirdiği bıçakla Sercan T.'yi yaraladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Sercan T., Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Damadını bıçaklayarak yaralayan öfkeli kayınpeder ve ismi henüz öğrenilemeyen oğlu ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kayınpederi tarafından bıçaklanarak yaralanan Sercan T'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem