Bu kez can kurtarmadı can aldı

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü’nün makam aracının DSİ’ye ait sulama kanalına düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybeden müdür yardımcısı Sezai Balcılar’ın, emniyet kemeri takılı olduğu için araçtan çıkamayarak hayatını kaybettiği anlaşıldı.Edi

Bu kez can kurtarmadı can aldı

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü’nün makam aracının DSİ’ye ait sulama kanalına düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybeden müdür yardımcısı Sezai Balcılar’ın, emniyet kemeri takılı olduğu için araçtan çıkamayarak hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, 24 Eylül günü Adana Huzurevi’ni denetlemek için yanına müdür yardımcısı Sezai Balcılar’ı (47) alarak makam aracıyla huzurevine doğru yola çıktı. Mehmet Çiçekdağ (48) yönetimindeki 01 AJD 13 plakalı makam aracı Toros Mahallesi’nde Mavi Bulvar Kıyı Boyu’na geldiği sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Sevinç İnan’a (48) çarptıktan sonra sulama kanalına devrildi. Arka koltukta oturan müdür Güngör ve şoför Çiçekdağ otomobilden çıkıp yüzerek kurtulurken, müdür yardımcısı Balcılar ise emniyet kemeri takılı olduğu için otomobilden bir türlü çıkamadı. Bu arada otomobil tamamen suya battığı için Balcılar su yutarak boğulma tehlikesi atlattı. Olay yerine gelen Can-Kur ve su altı polisleri 20 dakika süren çalışmayla Balcılar’ı emniyet kemerinden kurtarıp otomobilin içinden çıkarttı. Ancak Balcılar, kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem