Bu kadarına da pes! Kızılay deposundaki...

İzmit İnterteks Uluslararası Fuar Alanı'nda bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'ndeki yaklaşık 200 bin lira değerinde olduğu belirtilen bazı çadır, battaniye ve yardım malzemeleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.Kızılay

Bu kadarına da pes! Kızılay deposundaki...

İzmit İnterteks Uluslararası Fuar Alanı'nda bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'ndeki yaklaşık 200 bin lira değerinde olduğu belirtilen bazı çadır, battaniye ve yardım malzemeleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yaptığı açıklamada, gerçekleşen hırsızlığı polise bildirdiklerini söyledi. Kapı zorlanmadan içeriye girildiğini belirten Şişmanoğlu, "Depodan battaniye, ufo, çadır, çadır malzemeleri gibi şeyler çalınmış. Çalınan malzemeler deponun ön yüzeyinden alınmamış, parça parça alınmış. Demek ki bunu alan kişi ya da kişiler, bu depoyu çok iyi tanıyor, çok iyi biliyor. Kapılarda çok ciddi zorlanma yok, depoyu biliyor, ne alacağını biliyor." dedi. Şişmanoğlu, olay yerinde bulunan güvenlik kameralarının harddisklerinin de alındığını belirterek, ''Durumu polis yetkililerine bildirdik. Olayın zanlı ya da zanlıları araştırılıyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem