Bu kadarıda pes dedirtecek olay!

Çanakkale’de birlikte yaşadığı annesinin rahatsızlanması üzerine ilaç almak için eczaneye giden 48 yaşındaki Veysel Özdemir, döndüğünde eve hırsız girdiğini, evden televizyon ve annesinin 7.5 metrelik kefen bezinin çalındığını fark etti. Özmedir, “Televiz

Bu kadarıda pes dedirtecek olay!

Çanakkale’de birlikte yaşadığı annesinin rahatsızlanması üzerine ilaç almak için eczaneye giden 48 yaşındaki Veysel Özdemir, döndüğünde eve hırsız girdiğini, evden televizyon ve annesinin 7.5 metrelik kefen bezinin çalındığını fark etti. Özmedir, “Televizyonun çalınmasını anlıyorum da kefen bezinden ne istediler diye tepki gösterdi.

İsmetpaşa Mahallesi Leylak Sokak’taki tek katlı evlerinde annesi Zekiye Özdemir (79) ile yaşayan 48 yaşındaki Veysel Özdemir, geçen Pazar günü akşam saatlerinde annesinin rahatsızlanması üzerine ilaç almak için eczaneye gitti. Yaşlı kadın da uykuya daldı. Bu sırada, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, evin arkasında bulunan tahta kapıyı açıp içeri girdi, televizyon ve 7.5 metrelik kefen bezini çalıp kayıplara karıştı. Nöbetçi eczaneye aradığı için işi uzun süren Veysel Özdemir eve döndüğünde gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

Maddi durumları yerinde olmayan ve günlük işlerde çalışan Özdemir, annesinin kefen bezininin çalınmasına çok üzüldüğünü söyledi. özdemir, “Tahta kapıyı açıp girmişler. Hırsızların televizyonu çalmasını anlıyorum onu alıp götürsünler ama annemin kefen bezinden ne istediler? Annem hep kefeninin hazır olmasını isterdi. Bana, “oğlum ne olur ne olmaz insanlık hali aniden ölür giderim, sen kefeni al evde hazır bulunsun' derdi.

Ben de kefeni alıp bir kağıda sardıktan sonra eve bırakmıştım. Annem kefeninin çalındığını öğrenince çok üzüldü. Hırsızların biran önce yakalanmasını istiyorumö diye konuştu.Polis, olay yerinde parmak izi çalışması yaparken, kayıplara karışan hırsız ya da hırsızların kapıyı açmak için kullandığı metal bir cisme de incelenmek üzere el koydu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler