Bu işte bir tuhaflık var ama!

 Okul yapmıyor ama FB’li Emre ‘hayırsever’ oldu, Emine Erdoğan’ın yengesinin başkanı olduğu TOGEM sessizce reklam yaptı, zararı gören ‘eğitim yardımı istemeyen şehir’ diye eleştirilen Trabzon. NİYE AÇIKLANDI? Serveti 50 milyon lirayı bulan Emre Belözoğlu,

Bu işte bir tuhaflık var ama!

 

Okul yapmıyor ama FB’li Emre ‘hayırsever’ oldu, Emine Erdoğan’ın yengesinin başkanı olduğu TOGEM sessizce reklam yaptı, zararı gören ‘eğitim yardımı istemeyen şehir’ diye eleştirilen Trabzon.
 
NİYE AÇIKLANDI?
 
Serveti 50 milyon lirayı bulan Emre Belözoğlu, kendisi için çerez parası sayılabilecek sadece 60-70 bin liralık bir yatırımı, Trabzon’dan tepki göreceğini bildiği için, ‘gizli yapamaz mıydı? Eğer Trabzon’u gerçekten seviyorsa verirdi parasını, ‘tartışma olmasın adımı kullanmayın’ derdi. Amacı kendisini ‘hayırsever’ gösterip kendi reklamını yapmak olabilir miydi. 
 
YENGE, TFF VE FB
 
3 derslik olacağı belirtilen anaokulunun Milli Eğitim üzerinden değil de, TOGEM üzerinden yapılacağı duyuruldu. Bu kuruluşu artık herkes tanıyor! TOGEM’in başkanlığını, Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’ın abisinin eşi olan Saadet Gülbaran yapıyor, En büyük destekçileri ise TFF ve FB ekibi, yani Demirören, Özdemir, Gümüşdağ, Kıran ailesine ait şirketler.
 
RESMİ ADIMLAR!
 
Valilik konuyu; sert tepki göreceğini bile bile daha resmi adımlar atılmadan niye duyurdu? Niye özellikle FB’li oyuncunun adı kullanıldı? Trabzon’a zarar vereceğini düşünmedi mi?
 
Madem Valilik bu açıklamayı yaptı, şimdi vazgeçildiğine göre, ‘devlete verilen sözün önemi’ dikkate alınarak nasıl bir yol izleyecek? ‘Bir varmış-bir yokmuş’ denilip konu kapatılacak mı?
 
HABERİ YOK MU?
 
Bir iddiaya göre, Emre’nin okul işinden haberi yok. TS-FB maçı öncesinde tansiyonu düşürmek için bu haber gündeme getirildi, Emre de gelişmeler üzerine, “Tabi ki yaptırırım” diyerek sonradan dahil olduğu okul işini kabul etti. 17 Şubat’taki zorlu maçta olay da çıkmadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler