Bu iş yerinde askere her şey bedava !

Kahramanmaraşlı iş adamı İlhan Birsen, şehir merkezinde bulunan iş yerinde askerler için kampanya başlattı. Giyim mağazasında askerlerin tüm ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacağını söyleyen Birsen, iş yerinin camına da "Kahraman Askerlerimize Bedava Alışve

Bu iş yerinde askere her şey bedava !

Kahramanmaraşlı iş adamı İlhan Birsen, şehir merkezinde bulunan iş yerinde askerler için kampanya başlattı. Giyim mağazasında askerlerin tüm ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacağını söyleyen Birsen, iş yerinin camına da "Kahraman Askerlerimize Bedava Alışveriş" yazısı astı.

Askeri malzemeler üreten iş adamı terör olaylarına tepki gösterirken, askerlerin tüm alışverişini ücretsiz karşılayacağını kaydetti.

Artan terör olayları nedeniyle yurt genelinde bazı esnaf ve iş adamları askerler ve şehit ailesi için kampanyalar düzenliyor. Kahramanmaraş'ta esnaflık yapan Birsen, giyim mağazasında askerlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yazı astı.

Birsen son zamanlarda vatana, millete ve bayrağa saldırılar yapıldığını söyledi. Mehmetçiğin vatan uğruna şehit düştüğünü ifade eden Birsen "Bugün de bize malımızı mülkümüzü vermek düşüyor" dedi.

CANIMIZI VATAN UĞRUNA VERMEYE HAZIRIZ

İlhan Birsen, mallarını, mülklerini vermeye hazır olduklarını dile getirerek, "Yetmedi canımızı vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş'ta da 2 şehidin olduğunu anımsatan Birsen, "Biz Kahramanmaraşlı olarak ailelerine sabırlar diliyoruz. Esnaf olarak bir ilki başlatıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerden askeri malzemelerden tüm Mehmetçik kardeşlerimize ücretsiz ürünlerimizi dağıtmaya başlıyoruz. Tüm kardeşlerimiz müze karşısında olan iş yerimize gelebilir, ücretsiz alışverişini yapabilir" diye konuştu.

Bu iş yerinde askere her şey bedava !

Bu iş yerinde askere her şey bedava !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler