Bu fotoğraf iddiaları yalanladı...

Bugün İstanbul Esenler'de bir dizi açılışa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te çıkan olayları "endişeliyiz ve kaygılıyız" diyerek yorumladı.   Aynı açılışta bir an varki herkesin dikkatini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Her zaman kadim

Bu fotoğraf iddiaları yalanladı...
Bugün İstanbul Esenler'de bir dizi açılışa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te çıkan olayları "endişeliyiz ve kaygılıyız" diyerek yorumladı.
 
Aynı açılışta bir an varki herkesin dikkatini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Her zaman kadim dostumdur" dediği Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ile açılışa katılması ve yanından ayrılmaması gözlerden kaçmadı.
 
Erdoğan Kentsel Dönüşüm açılışında kürsüden eski Bakan Erdoğan'ı ve bu dönüşümde emeği olanları unutmadı ve "Onlardan Allah razı olsun Teşekkür ediyorum" diyerek onure etmesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem