“Bu dönem reform dönemi olacaktır!”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet

“Bu dönem reform dönemi olacaktır!”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora, Gençlik ve Spor eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ergin Aydın, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘BİZ KOŞU BİTTİKTEN SONRA DA KOŞAN ATLARIZ’

Toplantı AK Parti Trabzon İl Başkanlığının 1 yıllık faaliyetlerinin yer aldığı sunumla başladı. Sunumun ardından açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bize görevi 12 Aralık 2015’te verdi ve 20 Aralık’ta kongremizi yaparak göreve başladık. Bir yıllık süreç içerisinde birçok faaliyetimiz oldu bunları sunumumuzda izlediniz. Bu sürece içerisinde binlerce kez şükürler olsun herhangi bir kazamız olmadı. Seçimler bittikten sonra işimiz bitmedi, Sezai Karakoç’un bir sözü var ‘Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız.’ Bütün faaliyetlerimiz planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA DOKUNACAĞIZ

64. Hükümet Eylem Planının açıklandığı toplantıya katıldığını da belirten Başkan Revi, “Bu dönem reform dönemi olacak ve kundaktan mezara kadar bütün vatandaşlarımıza dokunacağız. Kısa vadeli ve uzun vadeli olarak planlama yapıldı ve tek tek uygulamaya koyulacaktır. Şehrimizde de biz faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. İl Başkanı olarak ben ve her gün bir İl Yöneticimiz parti binamızda duruyor. Nöbetçi Vekil Sistemimizi de başlattık ve her Cuma günü vekillerimiz sırayla parti binamızda olacak, vatandaşlarımızdan talepleri alacaktır. Vatandaşlarımızla iletişimi her daim sıkı tutacağız.” şeklinde konuştu.

haydar-revi-(1).jpg

‘ŞEYTANI TAŞLARKEN TAVAFA DEVAM EDECEĞİZ’

Sadece AK Parti’ye oy veren değil bütün vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Revi, “Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmayacağız. Onlara verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Bütün bunların yanı sıra ülkemizde hoş olmayan durumlarda yaşıyoruz. Terör örgütü PKK’nın son dönem yaptıklarını ibretle izliyoruz. Sayın Başbakanımızın bu konuda güzel bir sözü var “Bir yandan şeytanı taşlayacağız bir taraftan da tavafımıza devam edeceğiz.” Biz hizmetlerimizi yaparken bu şer odaklarıyla da mücadeleye devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Yerel yönetimler olarak biz sizlerle neler yapabilirsek imkânlarımız dâhilinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bütün İlçe Belediye Başkanları arkadaşlarımız ellerinden gelen her şeyi yaptı. Destekleri ve üstün çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. 2016 yılında 50 Milyon asfalt ve 50 Milyon beton yapımıyla bütün ilçelerimizin emrinde olacağız. Su Kanalizasyonla ilgili olarak ise 543 Milyonluk yatırım planımız da hazırdır. İnşallah bu 5 yılsonunda mahallerimizin her birinin suyuyla ve kanalizasyonuyla ilgilenilecektir. Bütün bu hizmetler ülkemizin istikrarlı bir şekilde büyümesine bağlıdır” dedi.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu.jpg

MİLLETİMİZ BÜTÜN PLANLARI ALT ÜST ETMİŞTİR

Gümrükçüoğlu’nun ardından konuşmasını yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise “AK Partimiz kurulduğu günden itibaren yaptığı hizmetlerle birlikte milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Tek başına iktidar olan AK Parti’yi hedef alan kapatma davaları ve darbe teşebbüsleri olmuştur. Milletin sevdalısı olan uzun adamı engellemek için paralel çete ve bağlı örgütleriyle sinsice planlar yapılmıştır. Milletimiz verdiği destekle ve güçle bütün bu planları alt üst etmiştir. Milletin oylarıyla seçilmiş olan bir milletvekili var onun söylediklerine çok lafımız var. Yüzde 52 oyla uzun adam milletin Cumhurbaşkanı olmuştur. O vekil o sözleri söylerken millete de milletin Cumhurbaşkanına da saygısızlık etmektedir” ifadelerini kullandı.

muhammet-balta.jpg

‘HEP İSABET EDENE HİÇ TESADÜF DENİR Mİ?’

Milletvekili Balta’nın ardından konuşma yapan Gençlik ve Spor eski Bakanı Özak, “2001 yılından bugüne 11 seçim oldu ve hepsinde milletimizin desteğiyle başarılı olduk. Bu başarıda azim, kararlılık, çalışkanlık, adalet ve kalkınma var. Hep isabet edene hiç tesadüf denir mi bu laf tam yerinde olmuştur.  Bu başarı teşkilatlarımız sayesinde ortaya çıkmaktadır, fedakâr kadınlarımız ve çalışkan gençlerimizle birlikte olmaktadır. Bu heyecan ve coşku Allah rızası için vardır. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla hareket eden insanlar var bu hareketin içerisinde. İstiklal ve istikbal savaşı içerisinde olan kardeşlerimize de her daim duamızı edelim. Askerimizden, polisimizden ve güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun” dedi.

faruk-nafiz-ozak.jpg

YENİLENMEK İÇİN BİR ARADAYIZ!

Eski Bakan Özak’ın ardından toplantının kapanış konuşmasını yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Aklın ve kalbin, ferasetin ve cesaretin, medeniyetin ve kültürün, Şehit Samet Çakır’ın, Halit Avcı’nın, Ahmet Çamur’un şehri ve AK Parti’den desteğini hiçbir zaman esirgemeyen güzel insanların şehri Trabzon’umuz. Ey Trabzon’umuzun güzel insanları bu akıl buluşmasına hoş geldiniz. Bu toplantıları daha fazla neler yapabiliriz diye düşündüğümüz toplantılarımızdır. Yenilenmek için bir aradayız, hem Türkiye’miz için hem de Trabzon’umuz için bir aradayız. Türkiye son günlerde çok önemli bir süreçten geçmektedir. Ortadoğu’da bir kaos ortamı yaratılmıştır. Direnmeye çalışanlar çatışmalarda şehit düşmekte ve kaçmaya çalışanlar ise denizlerin kıyılarına vurmaktadır” şeklinde konuştu.

BAMBAŞKA BİR 4 YIL İÇERİSİNE GİRDİK

Türkiye’de önümüzdeki 4 yılın önemli olduğunu belirten Bakan Soylu, “Üretmek isteyen kim varsa 64. Hükümetimiz ortaya koyacağı bütün katkılarla onların önünü açacaktır. Türkiye istihdam hedeflerine ulaşan bir ülke haline gelecektir. Bambaşka bir 4 yıl içerisine girdik. Ulaşımdan Adalete Sağlıktan Sosyal Güvenlik’e çok önemli adımlar atacağız. Her gün her ay ve her 3 ayda bir yepyeni reformlarla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’nin ve coğrafyamızın umuduyuz. Nasıl 13 yıldır ülkemiz başka ülkelerdeki yatırımcıların yatırım alanı olduysa bu trend devam edecektir. Biz Asgari ücret 1300 lira olacak dedik. Önümüzdeki 2 3 gün içerisinde asgari ücretimizin müjdesini aziz milletimizle paylaşacağız. Çok önemli adımları daha gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

soylu-002.jpg

BÜTÜN MİLLETİMİZ BU TABLOYU GÖRÜYOR

HDP’nin eş başkanı Selahattin Demirtaş’a da yüklenen Bakan Soylu, “Her türlü oyunu ve tezganı yapıyor bunlar. Paralel yapıyla da kol kola giriyorlar DAEŞ’le de kol kola giriyorlar. Bütün milletimiz bu tabloyu görüyor. Şu çok açık ve nettir, bilmenizi isterim ki bu konuda kararlıyız. Milletimizin bize verdiği emaneti nasıl koruyacağımızın bilinci içerisinde terörle mücadeleyi devam ettireceğiz. Türkiye bütün bunları sağladıktan sonra 2023’ü 2053’ü ve 2071’i hep birlikte kucaklayacaktır. Ülkemizin kamu düzenini sağlamak adına terör örgütü yaftalarına gerekli cevabı verdik ve vermeye devam edeceğiz. Millet bize çalışmak ve millet bize ülkemizi güçlü bir ülke haline getirme görevi verdi. Türkiye’de ve Trabzon’da ne söz verdiysek hep birlikte yerine getireceğiz. Bir ekip ve bir bütünlük içerisinde Trabzon’un bütün paydaşlarıyla elimizden geleni ortaya koyacağız” dedi.

BİZLERİ ZORLAYACAKSINIZ Kİ KAPASİTEMİZ ARTSIN

Yaklaşık 1 aydır Bakanlıkta Trabzonlu hemşerilerini misafir ettiğini belirten Bakan Soylu, “Yepyeni bir Havalimanı yapacağız. Kanuni Bulvarını en kısa sürede tamamlayacağız. Güney Çevre Yolunu bitireceğiz ve çevre şehirlerle ulaşımı sağlayacağız. Şehir Hastanesi konusunda Sağlık Bakanlığımız alt yapı çalışmalarını yapıyor. Arsin Yatırım Adası, Erzincan- Trabzon Demiryolu ve Akçaabat’taki ikinci üniversite konusunda da gerekli adımları atmaya devam ediyor. Biz her meselede çabamızı şehrimiz insanı daha iyi bir yaşam sürsün diye ortaya koyacağız. Bu projelerin gerçekleşmesi ve sonuca ermesi için bir büyük gayreti hep birlikte ortaya koyacağız. Bizleri zorlayacaksınız bizler zorlanacağız evet ama bunlarla birlikte kapasitemizi yukarıya çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

soylu-(2).jpg

NÖBETÇİ VEKİLLE BİRLİKTE NÖBETÇİ BELEDİYE BAŞKANI

Trabzon’dan bize 5 Milletvekiliyle gönderen vatandaşların karşılığını vermek için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Bakan Soylu, “Bazen gece yarısı sabaha kadar çalışabiliriz, ama biliniz ki bunlar milletimiz ve memleketimiz içindir. Hep birlikte adımlarımızı sağlıklı bir şekilde atacağız ve milletimizin yüzüne çıktığımızda ki özellikle Cuma günleri başlayan vekillerimizin halk günü uygulamasının devam edecektir. Ve aynı zaman dilim içinde belediye başkanlarımızın da yapmasını istiyoruz. İl Başkanımla konuştum ve bunu belediye başkanlarımla ilçe başkanlarımla konuşacağız. Milletin her ferdinin derdini dinleyeceğiz ve imkanlarımızı da zorlayacağız. Kol kola omuz omuza vererek Trabzon’da hallolmayacak mesele yoktur, Ankara’da gayet güçlüyüz.” Bakan Soylu’nun konuşmasının ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

salon-(1)-001.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler