Bu da zengin dilenci !

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin dilencilere yönelik yaptığı çalışmalar sonrasında hakkında işlem yapılan bir dilencinin cebinden 3 bin 500 liraya yakın para çıkması şaşırttı.Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin k

Bu da zengin dilenci !

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin dilencilere yönelik yaptığı çalışmalar sonrasında hakkında işlem yapılan bir dilencinin cebinden 3 bin 500 liraya yakın para çıkması şaşırttı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin kentin en işlek noktalarında dilencilik yaparak, vatandaşın insanı duygularını istismar edenlere karşı çalışmaları devam ediyor. Çakmak Caddesi’nde dilencilik yaparken Zabıta ekiplerince engellenen H.D.’nin üzerinden çıkan 100 ve 200 liralık banknotların da bulunduğu toplam 3 bin 426 lira paraya el konuldu. Zabıtalara, “Üniversite çocuk okutuyorum. Ben dilenci değilim. Bu parayı çocuğuna göndereceğim” diyen H.D, suçüstü yapıldığı için ceza yemekten kurtulamadı.

Vatandaşın dini ve iyi niyetli duygularını istismar eden dilencilerin toplum huzurunu bozduğu gerekçesiyle zaman zaman dilencilere karşı operasyon düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, özellikle, ihtiyacı olmadığı halde ve alışkanlık haline getirdiği için dilenen şahısları engellemeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler