Bu da yerli Avatar!

Her yıl ilkbaharın gelmesiyle, başta elma, armut, kiraz, erik gibi meyve bahçelerinin bulunduğu Sapanca İlçesi’nde bahçe sahipleri ağaçlardaki zararlılara karşı ’Göztaşı’ olarak bilinen ilacı kullanıyor.Bu ilaçlama sırasında maske kullanmayan bahçe sahipl

Bu da yerli Avatar!

Her yıl ilkbaharın gelmesiyle, başta elma, armut, kiraz, erik gibi meyve bahçelerinin bulunduğu Sapanca İlçesi’nde bahçe sahipleri ağaçlardaki zararlılara karşı ’Göztaşı’ olarak bilinen ilacı kullanıyor.

Bu ilaçlama sırasında maske kullanmayan bahçe sahiplerinin el ve yüzlerine ilaç sıçrıyor. İsmail Karatoprak adlı çiftçi de ilaçlama sırasında ’Göztaşı’ olarak bilinen ilacın yeşil rengine boyanınca çevresindekiler "Uzaylıya döndün" diyerek ona takıldı.

Bu şekilde Sapanca-Adapazarı yolunda traktör kullanan İsmail Karatoprak, kendisine ilgiyle bakanlara gülümseyerek el salladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem