Bu da vicdanlı gaspçı

Adana'da bir kişiyi silahla tehdit ederek 35 lirasını aldığı ileri sürülen şüpheli yakalandı. Zanlının, gasbettiği kişiye 5 lira yol parası verdiği öğrenildi.İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde İsmal K.  (20), arkadaşıyla görüştükten

Bu da vicdanlı gaspçı

Adana'da bir kişiyi silahla tehdit ederek 35 lirasını aldığı ileri sürülen şüpheli yakalandı. Zanlının, gasbettiği kişiye 5 lira yol parası verdiği öğrenildi.

İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde İsmal K.  (20), arkadaşıyla görüştükten sonra evine dönmek için yaya olarak otobüs durağına  gittiği sırada önüne çıkan bir kişi silah tehdidiyle parasını gasbetti. 
 
İsmail K, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine, şüphelinin  cep telefonuna baktığını ancak almadığını, cebindeki 35 lirayı alıp 5 lirasını  yol parası için iade ettiğini söyledi.  İddiaya göre gaspçı, parayı aldıktan sonra "Sen burada ne bekliyorsun" diye sordu. Küçükayhan ise "Dolmuşa binip eve gidecektim ama bütün paramı aldın" dedi. Bunun üzerine gaspçı cebinden 5 lirayı çıkartıp "Al bunu dolmuşla evine gidersin" diyerek olay yerinden uzaklaştı.
 
Öte yandan şüphelinin kaçarken İsmail  K'ye, "Bana 'altın çocuk' derler" dediği ileri sürüldü. Polis ekipleri, aldığı  bilgiler doğrultusunda şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 
 
Ekipler, yaptığı araştırmada "Altın çocuk" lakaplı şüphelinin İsmail  K. (21) olduğunu tespit etti. Şüpheli, ekipler tarafından yakalanarak sorgulanmak  üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. İşlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde  sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, sevk edildiği mahkemece denetimli  serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler