Bu da afişli intikam

Afişi gören Bursalılar ilgiyle yazanları okurken, tamamı mağdur kocaya hak veriyor.Kentin en işlek yerlerinde duvar ve elektrik panolarına kimliği belirsiz bir kişi tarafından afiş yapıştırıldı. Dikkatleri çeken afişte, hamile olarak 3 çocuğunu bırakan bi

Bu da afişli intikam

Afişi gören Bursalılar ilgiyle yazanları okurken, tamamı mağdur kocaya hak veriyor.

Kentin en işlek yerlerinde duvar ve elektrik panolarına kimliği belirsiz bir kişi tarafından afiş yapıştırıldı. Dikkatleri çeken afişte, hamile olarak 3 çocuğunu bırakan bir kadın ve 3 çocuğun resmi bulunuyor. Afişteki iddiaya göre, bir kadın hamile kaldıktan sonra çocuklarını ve kocasını bırakarak Cengiz adlı kişiye kaçtı. Bunu gururuna yediremeyen kadının kocası ise eşinden her yere afiş yapıştırarak intikam almak istedi.

Kaçan eşinin resmini afişteki en dikkat çekici yere koyan şahıs, 3 çocuğunun da resmini karısının fotoğrafının altına koyarak, "Bu çocukların suçu ne?" şeklinde not düştü. Kimliği belirsiz şahıs ayrıca, "Evini hamile olarak bırakıp kaçtın. Bu çocukların suçu ne? Çocukları rezil ettin. Keser döner, sap döner. Bir günde hesap döner. Cengiz bey, sizin fotoğrafınızı koymadım. Allah kimsenin başına vermesin. Böyle acı vermesin" şeklinde yazı yazdı.

 Vatandaşlar, eşinden afişli bir şekilde intikam almak isteyen kişiyi ise merak ederken, mağdur kocaya yüzde yüz hak verdiklerini ifade ediyor. Afişi, asılı olduğu yerlerde ilgiyle takip eden vatandaşlar yazanları dikkatle okuyor. Erkeklerin yanı sıra kadınlarda mağdur kocaya destek veriyor. 3 çocuğu bırakıp gitmesinin hata olduğunu düşünün bir vatandaş, "Benimde 3 çocuğum var ama ben bırakıp gitmiyorum. Kocasına hak veriyorum" dedi.

Afişin herkes tarafından merakla takip edildiğini ifade eden bir esnaf ise, "Bursa’ya rezil etmek istemiş, amacına ulaşmış. Herkes durup bunu okuyor" diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem