'Bu bir UFO'

Konya’da yerel bir gazetenin genel müdürü tarafından çekilen ve “UFO mu, değil mi?” sorularını gündeme getiren fotoğrafa, Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan resmi yazıyla cevap verdi. Fotoğrafın bugüne kadar çekilenler aras

'Bu bir UFO'

Konya’da yerel bir gazetenin genel müdürü tarafından çekilen ve “UFO mu, değil mi?” sorularını gündeme getiren fotoğrafa, Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan resmi yazıyla cevap verdi. 

Fotoğrafın bugüne kadar çekilenler arasında en neti olduğunu vurgulayan Akdoğan, “Fotoğrafta görülen cisim UFO. İncelemelerimizin ardından fotoğrafta kesinlikle yüzde yüz fotomontaj olmadığını tespit ettik ve fotomontaj olmadığına dair resmi araştırma sonuç belgesini merkezimizce verdik.

Birçok insan inanmak istemese de, UFO gerçeği vardır. İnsanoğlunun da bu gerçeği artık kabul etmesi gerekiyor” dedi. Ekibi ile birlikte fotoğrafın çekildiği Seydişehir Kibele Dağı bölgesine gidip araştırma yapacaklarını ifade eden Akdoğan, “Fotoğrafın çekildiği o bölge bizim için artık çok önemli, en kısa zamanda gelip uzman arkadaşlarımızla birlikte gerekli bilimsel çalışmalarımızı yapacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler