Bu adamı rüyanızda gördünüz mü?

 Rüyanızda veya gerçek hayatta.... Gördünüz mü? Eğer gördüyseniz bana veya thisman.org sitesine ulaşın. Dünyada binlerce insana ışık tutacağınıza ve acısına son vereceğinize eminim. Zira bu insanlar kimsenin tanımadığı, görmediği bu adamın her gece rüyala

Bu adamı rüyanızda gördünüz mü?

 Rüyanızda veya gerçek hayatta.... Gördünüz mü? Eğer gördüyseniz bana veya thisman.org sitesine ulaşın. Dünyada binlerce insana ışık tutacağınıza ve acısına son vereceğinize eminim. Zira bu insanlar kimsenin tanımadığı, görmediği bu adamın her gece rüyalarına girmesinin altında yatan nedeni merak ediyor. Elimizde sadece çizimi bulunan adamın "alameti farikası" ne? Bu sorunun cevabını bulan Nobel ödülü kazanmış kadar değerli olacak. İsmi, yaşı veya kimliğine ilişkin hiç bir şey bilinmeyen bu adamı "gören" ilk kadın, Ocak 2006'da New York'un ünlü psikiyatrlarından birisinin kapısını çaldı. Bu fotoğrafı çizerek, adamın birden fazla kez rüyasına girdiğini ve bu adamı tanımadığına emin olduğunu söyledi. Adam rüyasına her girdiğinde kadına hayatıyla ilgili neler yapması gerektiğiyle ilgili tavsiyelerle bulunuyordu.

AYNI ADAM FARKLI RÜYALARDA

Günler sonra psikiyatra gelen başka bir adam da, çizimdeki bu gizemli adamı rüyasında defalarca gördüğünü söyledi. Psikiyatr bu çizimi meslektaşlarıyla paylaştı. Onlara da aynı yüzü tarif eden insanlar başvurmuştu. Ocak 2006'dan bu yana resmen bilinen en az 2 bin kişi, bu adamı gördüğünü iddia ediyor. Üstelik sadece New York'ta değil. Los Angeles, Berlin, Sao Paolo, Tahran, Pekin, Roma, Barselona, Stockholm, Paris, Yeni Delhi, Moskova'da da... Herkesin sorduğu soruysa şu: bu yarı kel, kaşları oldukça bitişik, dudağının üst kısmı ince, büyükçe kulaklara sahip olduğu söylenebilir esmer adam kimdi? Neden herkesin rüyalarına giriyordu. Fotoğraflar rüyaların görüldüğü kentlerin merkezlerinde duvarların, ağaçların ve restoran kapılarının üzerine asıldı. Ama kimse çıkıp "O adam benim" demedi. Sokakta o adama rastlayan da... Ancak resmen bilinen iki bin kişi, "thisman. org" isimli internet sitesi aracılığıyla "rüyalarında aynı adamı görmek" ortak paydasında buluştu. Amaçları bu adamın neden dünyanın farklı kentlerindeki farklı karakter ve geçmişe sahip insanların rüyalarına girerek farklı mesajlar verdiğini anlamaktı. Eğer bu adamı rüyanızda gördüyseniz yapmanız gerekeni biliyorsunuz.

Korkan da var, âşık olan da...

İşte thisman.org sitesinde yer alan rüyalardan birkaçı...
"İlk gördüğümde âşık oldum. Romantik sözleriyle ayaklarımı yerden kesiyor. Çiçek, mücevher alıyor..."

"Rüyamda Noel Baba olarak görüyorum. Çok mutlu oluyordum. Bana gülüyordu. Sonra başı bir balon oluyordu ve üzerinde uçuyordu. Hep ona uzanmaya çalışıyordum ama başaramıyordum..."

"Bu adam Brezilyalı ve çok yakışıklıydı. Sağ elinde altı parmağı olan bir okul öğretmeniydi. Bana 'Amerika'da nükleer saldırı olursa kuzeye kaç' dedi."
"Onu ilk rüyamda gördüğümde işte zor zamanlar yaşıyordum. Büyük bir alışveriş merkezinde peşimden koşturuyordu. Sonra beni yakaladı. Bana kasaların yolunu gösterdi. O günden beri bu adam ne zaman rüyama girse bana yol gösteriyor."

Teoriler havada uçuşuyor

Pek çoğumuzun bilinçaltında bazen günyüzüne çıkan arketip bir görüntüyü temsil ediyor. Bu durum, duygusal bir değişiklik, büy ük bir değişim, stresli şartlar gibi duyguların yoğun olduğu anlarda ortaya çıkıyor.

Bu yüz, kimilerine göre yaratıcıyı temsil ediyor. Bazı belirtiler ve sözlerle rüyalara giriyor.

Bazıları gerçek yaşamda böyle bir insanın var olduğuna ve insanların rüyalarına girerek insanlara psikolojik etkiler yaratma becerisine sahip.
Bu psiko-sosyolojik temelli teoriye göre, böyle bir insanın rüyada görüldüğünden etkilenen insanlar benzeri rüyalar görerek bu insanı istemsiz olarak bir fenomen haline getirdi.

Bu yüz, bizim hatırlamaya çalışıp hatırlayamadığımız o yüzü şekillendirmemize yardımcı oluyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler