Brad Pitt ve Angelina Jolie boşanıyor mu

İnternetteki Celeb Dirty Laundry adlı blog ve In Touch dergisinin iddiasına göre Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanmaya karar verdi. Bunu açıklamak için de Jolie'nin hem yönettiği hem de kocası Brad Pitt ile başrol paylaştığı By The Sea adlı filmin tanıtım

Brad Pitt ve Angelina Jolie boşanıyor mu

İnternetteki Celeb Dirty Laundry adlı blog ve In Touch dergisinin iddiasına göre Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanmaya karar verdi. Bunu açıklamak için de Jolie'nin hem yönettiği hem de kocası Brad Pitt ile başrol paylaştığı By The Sea adlı filmin tanıtım çalışmalarının bitmesini bekleyecekler.

150820151216270680095.jpg

Bu iki yayın organına göre filmle ilgili çalışmalar önümüzdeki Kasım ayında tamamlanacak. Brad Pitt ile Angelina Jolie de bu süreçte boşanma kararını açıklayacaklar.

Ancak In Touch dergisinin ileri sürdüğü bir başka ayrıntıya göre Brad Pitt'in annesi Jane bu yuvanın yıkılmaması için elinden geleni yapıyor.

İddiaya göre Jane Pitt, Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye altı çocuklarının hatırına bu evliliği kurtarmaları için dil döküyor.

Aileye yakın bir kaynak, anne Pitt'in ünlü çiftin evliliğinin bu duruma gelmesini ikisinin de çok çalışmasına bağladığını söyledi. Bu aile dostuna göre hem Angelina Jolie hem de Brad Pitt kariyerlerine fazlasıyla odaklandı. Bu yüzden de birbirlerine vakit ayıramıyorlar.


Brangelina çiftinin bir dostu da iki ünlü yıldızın sorunları yüzünden evlilik terapistine gittiğini ve bunun bir süreliğine işe yaradığını belirtti.

Angelina Jolie ve Brat Pitt ise birkaç aydır basına yansıyan bu iddialara hiçbir yanıt vermemeyi tercih etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler