Bozdağ'dan Savcı Öz'e sert tepki !

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk operasyonunun ardından hükümet ile yaşadığı gerilime bağlı olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'e açıklamalarından dolayı sert tepki gösterdi. Bozdağ,

Bozdağ'dan Savcı Öz'e sert tepki !

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk operasyonunun ardından hükümet ile yaşadığı gerilime bağlı olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'e açıklamalarından dolayı sert tepki gösterdi. Bozdağ, "Türkiye'de hukuku işletenler ile şov yapanların ayrılması lazım" dedi.

Bozdağ, "Savcı Zekeriya Öz, HSYK'dan izin aldı mı bilmiyorum ama HSYK'nın izin verme yetkisi yok. Savcılar şov yaparsa kendilerine olan güveni azalır. Artık şov yapanlarla hukuku işletenler ayrılmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem