Bozdağ'dan askerlikte geri adım!

Bozdağ, askerlikle ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek düzeltme yaptı.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askerlikle ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek "yoksa yarın askerlik kısalıyor şeklinde benim bir değerlendirmem olma

Bozdağ'dan askerlikte geri adım!

Bozdağ, askerlikle ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek düzeltme yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askerlikle ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirterek "yoksa yarın askerlik kısalıyor şeklinde benim bir değerlendirmem olmadı" dedi.

YANLIŞ ANLAŞILDIM

Kosova ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Üsküp ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bozdağ, askerlik süresinin kısalmasıyla ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını savundu.

Bozdağ, "benim söylediğimin kamuoyuna çok yanlış yansıtıldığını gördüm. Bundan da üzgünüm. Ben bu konunun teknik bir konu olduğunu ve bu nedenle de detaylarına benim vakıf olamayacağımı ifade ettim. Ama seçimden önce Türkiye'de bu anlamda çalışmalar vardı ve ben o çalışmalara atıfta bulundum. Yoksa yarın askerlik kısalıyor şeklinde benim bir değerlendirmem olmadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem