Böyle patlatıldı !

Hakkari'de bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu iki terörist parçalandı.Güvenlik birimlerinden edinilen bilgiye göre, hakkında daha önceden istihbâri bilgi alınan ve Hakkâri İl andarma Karakol Komutanlığı ile Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğünce koordineli

Böyle patlatıldı !

Hakkari'de bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu iki terörist parçalandı.

Güvenlik birimlerinden edinilen bilgiye göre, hakkında daha önceden istihbâri bilgi alınan ve Hakkâri İl andarma Karakol Komutanlığı ile Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğünce koordineli olarak takibi yapılan, 34 BJ 8701 plakalı aracın, Hakkari/Merkez Durankaya istikametine geldiği öğrenildi.

Hakkâri/Merkez Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı yol ayrımını geçip 200 m. ilerleyen aracı durdurmak üzere, yol üzerinde gerekli tertibatı alan jandarma unsurlar tarafından yola kapan atıldı.

Aracın içindeki teröristlerce yol kapanının görülmesi üzerine geri dönerek kaçmaya çalışırlarken Durankaya Jandarma Karakol Komutanlığı'na ait TTZA Kobra ile araca ateş açıldı, açılan ateş sonucunda bomba yüklü araç imha etti.

Söz konusu patlama sonucunda herhangi bir zayiat meydana gelmezken bir tonluk patlayıcı yüklü aracın infilakı sonucunda Durankaya andarma Karakol Komutanlığı'nın cam ve çerçeveleri kırıldı.

Aracın infilakı sonucunda araç ve içindeki iki terörist tamamen parçalandı. Teyit edilememekle birlikte araç içerisinde, aracı kullanan İran uyruklu Renhat (Kod adlı) terörist dışında, 1 bölücü terör örgütü mensubunun daha olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler