Böyle olur Karadenizlinin çözümü

Rize’de bir köy muhtarının kopan telefon kablosunu direğe, vinç olmayınca son derece tehlikeli bir şekilde bindiği iş makinesinin kepçesi ile monte etmesi cep telefonu ile kaydedildi.Rizeliler doğanın karşılarına çıkarttığı zorluklara karşı buldukları ilg

Böyle olur Karadenizlinin çözümü

Rize’de bir köy muhtarının kopan telefon kablosunu direğe, vinç olmayınca son derece tehlikeli bir şekilde bindiği iş makinesinin kepçesi ile monte etmesi cep telefonu ile kaydedildi.

Rizeliler doğanın karşılarına çıkarttığı zorluklara karşı buldukları ilginç ve pratik çözüm yolları ile dikkat çekmeye devam ediyor. İşte Rize'de kopan telefon kablosunun bağlanması için seçilen yöntem.
 
Rize’nin Güneysu İlçesi Asmalıırmak Köyü’nde yaşanan olayda bunlardan bir tanesi. Bir süre önce köy yolunda yaşanan heyelanda meydana gelen hasarın giderilmesi için iş makineleri ile köy yolunda onarım çalışmaları başladı.
 
EKİPLER GELMEYİNCE...
Köy Muhtarı Ramazan Yanık, heyelanda hasar gören köyün telefon hattını onarmak için isteği ekipler gelmeyince, yol onarımında kullanılan ederin kepçesine binerek doğacak risk ve tehlikelere aldırış etmeden kabloyu kendisi onardı.
 
İnsan kabinli vinçle halledilmesi gereken işi iş makinesinin kepçesine binerek halleden muhtarın bu girişimi cep telefonu ile kaydedildi.
 
5.20121002155558.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler