Böyle olur İhsan Koz'da mezuniyet

 Trabzon’un en köklü okulları arasında yer alan Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri unutulmaz bir mezuniyet töreni yaşadı.Okulun bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Okul Müdürü Hasan Uzun, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Ç

Böyle olur İhsan Koz'da mezuniyet

 

Trabzon’un en köklü okulları arasında yer alan Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri unutulmaz bir mezuniyet töreni yaşadı.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Okul Müdürü Hasan Uzun, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Uzun, öğrencilerinden her zaman gurur duyduğunu dile getirerek, mezun olan öğrencilerine hayatlarında başarılar diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk ise, okul aile birliği olarak öğretmen, öğrenci veli üçlüsünü çok iyi bir şekilde yakaladıklarını dile getirerek, okulun her zaman başarılara koştuğunu kaydetti. 

450.20120607112427.jpg

Çeliktürk, “Mezun olan öğrencilerimize gelecekte hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah lise ve üniversite hayatları da başarılı olur. Gönüllerinde hangi bölüm yatıyorsa o bölümü bitirip vatana ve millete hayırlı hizmetler ederler” dedi.

Okulun Fen Bilgisi öğretmeni Yaşar Usta’da geceye katılanlara şarkılarıyla renk katarken, bazı öğrencilerin göz yaşlarını tutamadığı görüldü.

Mezun olan öğrencilerin sınıf öğretmenleri de duygu ve düşüncelerini aktarırken, öğrencilerin hepsiyle gurur duyduklarını dile getirdiler. Öğrenciler keplerini havaya fırlatmalarının ardından büyük bir coşku içinde orkestra eşliğinde öğrenci, veli ve öğretmenler gönüllerince eğlendi.

Gecenin sonunda mezun olan öğrencilerin okuldan ayrılmasının hüznünü yaşadığı gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem