Böyle koca düşman başına!

Zonguldak ta Uzunmehmet Caddesi’nde eşi ile birlikte yürüyen Gülay Telli,  rahatsızlanarak bayıldı. Çevredekiler, sara krizi geçirdiğini düşündükleri Gülay Telli’ye soğan koklatarak müdahale etti. Gülay Telli’nin kendine gelmemesi üzerine 112 Acil Servis’

Böyle koca düşman başına!

Zonguldak ta Uzunmehmet Caddesi’nde eşi ile birlikte yürüyen Gülay Telli,  rahatsızlanarak bayıldı. Çevredekiler, sara krizi geçirdiğini düşündükleri Gülay Telli’ye soğan koklatarak müdahale etti. Gülay Telli’nin kendine gelmemesi üzerine 112 Acil Servis’ten yardım istendi. Bu sırada kaldırımda yerde yatan eşinin başına oturup sigara içen Hüseyin Telli’nin ilgisiz tavrı, çevredekilerin tepkisine neden oldu. Hüseyin Telli, caddede görevli bir trafik polisi ile çevredekilerin uyarısı üzerine elindeki sigarayı atarak baygın haldeki eşini kucağına doğru çekti. Bu sırada gelen sağlık ekipleri, Gülay Telli’yi ilk müdahalesini yaptıktan sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Gülay Telli’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler