Böyle intikam filmi görülmedi!

ABD'de Emma isimli genç bir kız, çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasının ardından kabus dolu günler geçirmeye başladı. Yaşadıklarını blog yazısında anlatan genç kız şunları söyledi: "Kendi kendime ne kadar kötü olabilir diye sordum. Okuldakiler b

Böyle intikam filmi görülmedi!
ABD'de Emma isimli genç bir kız, çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasının ardından kabus dolu günler geçirmeye başladı. Yaşadıklarını blog yazısında anlatan genç kız şunları söyledi:
 
"Kendi kendime ne kadar kötü olabilir diye sordum. Okuldakiler bir süre bu durumu konuşur sonra da unuturlar diye düşünüyordum. Ancak hiç de düşündüğüm gibi olmadı. Erkekler bana her zamankinden farklı bakmaya başladı. Gözlerini üzerimden ayırmıyorlardı.."
 
Emma kabus dolu günlerden nasıl kurtulduğunu ise şöyle anlattı:
 
MADEM ÖYLE İŞTE BÖYLE
 
"İnternete sızan fotoğraflarıma baktım. Sonra o fotoğraflardan çok daha fazlasını çektirdim ve kendi elimle internete koydum. Blog sayfamda o fotoğrafların onlarcasını yayınladım. Bu bir intikam pornosuydu. Yeni fotoğraflarımdan sonra çevremdeki erkeklerin artık eskisi gibi bana bakmadıklarını fark ettim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler