Boykot etmek için sokağa dökmüşlerdi! En fazla kazandıran hisse oldu

İsrail ve Filistin arasında yaşanan gelişmeler sonrası Türkiye'de yere dökülerek boykot edilen Coca Cola borsada haftanın en çok kazandıran hissesi oldu.

Boykot etmek için sokağa dökmüşlerdi! En fazla kazandıran hisse oldu

İsrail'in Filistin'e gerçekleştirdiği saldırılar sonrasında vatandaşlar tarafından boykot edilen Coca Cola, borsada haftalık bazda yüzde 13 yükselerek rekor seviyesini gördü.

Coca Cola Kasım ayında borsa yatırımcılarına en fazla kazanç getiren hisse oldu. 418 lira seviyelerinde ilerleyen Coca Cola 429 liraya çıkarak rekor seviyesini görmüş oldu.

İsrail'in Gazze'ye saldırması sonucunda sosyal medyada birçok vatandaş İsrail menşeli olmasından dolayı Coca Cola'ya karşı boykot çağırısında bulunmuştu. Bu çağrının ardından birçok kişi Coca Cola satın alarak yerlere döktü bu gelişmeler sonucunda Coca Cola Borsa İstanbul'da en çok kazandıran hisse oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler