Botun pervanesi yüzünü parçaladı

Cankurtaran botunun yarattığı dalga sonucu düşüp pervaneyle yüzü parçalanan 19 yaşındaki futbolcu Uğur Atalay, "Botun geldiğini gördüm. Elimle durması için işaret yaptım ama durmadı" dedi.İstanbul Büyükçekmece sahilinde 27 Ağustos'ta arkadaşı Efe Can'ın i

Botun pervanesi yüzünü parçaladı

Cankurtaran botunun yarattığı dalga sonucu düşüp pervaneyle yüzü parçalanan 19 yaşındaki futbolcu Uğur Atalay, "Botun geldiğini gördüm. Elimle durması için işaret yaptım ama durmadı" dedi.

İstanbul Büyükçekmece sahilinde 27 Ağustos'ta arkadaşı Efe Can'ın isteği üzerine "Yunus" adı verilen deniz bisikletine binen 19 yaşındaki Büyükçekmecespor futbolcusu Uğur Atalay, iddiaya göre hızla gelen bir cankurtaran botunun yarattığı dalga nedeniyle denize düştü.

Deniz Derin'in kaleme aldığı haberde, botun pervanesinin yüzünü parçaladığı Atalay'ın sol gözünde sinir kopması oldu. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan ve önceki gün taburcu edilen Uğur Atalay, olay günü yaşadıklarını anlatıyor. Atalay, "O gün sahilde geçici dövme yerine doğru gidiyordum. Efe Can bana seslenerek deniz bisikletine gelmemi istedi. Kıramadım ve deniz bisikletinin koltuğuna oturarak pedal çevirmeye başladım. Bu sırada hızla gelen cankurtaran botunu gördüm. Elimle durması için işaret yaptım. Ama bot durmadı. Hızla geldiği için oluşan dalgadan deniz bisikleti devrildi. Denize düştüm ve gerisini hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açtım" dedi. Uğur Atalay'ın amcası Mehmet Atalay ise kazadan sonra Zonguldak'tan geldiğini belirterek şunları söyledi:

'MÜCADELE BAŞLATACAĞIZ'

"Bu cankurtaran botlarının belediyeden ihaleyi kazanan taşeron firma olduğunu ve bu kişilerin herhangi bir belgesi ve yetkisinin olmadığını öğrendim. Bununla ilgili olarak taşeron firmaya hukuki mücadelemizi başlatacağız. Babası taksi şoförü olan Uğur futboldan kalan zamanlarında sahilde geçici dövme yaparak hem harçlığını çıkartıyor hem de ailesine yardım ediyordu. Bu kazadan sonra çocuğun yüzü paramparça oldu. Dişleri döküldü. Çene kemiği kırıldı. Kafatasında kırık var. Yüzünde ve kafasında onlarca dikiş var. Estetik ameliyatı olması gerekiyor. Ne Uğur'un ne de ailesinin bunu yapacak gücü var. Sayın Başbakanımızdan bu konuda ve taşeron firma ile ilgili mücadelemizde yardım bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler