Boşandığı gibi evlendi

Ünlü çift, Bodrum Türkbükü'ndeki bir malikanede düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. 59 yaşındaki Taran, nikahın kıyılmasının sonra kapıda bekleyen gazetecilere, eşini öperek görüntü verdi.Adeta ünlü akınına uğrayan düğünde Ali Taran'ın nikah şa

Boşandığı gibi evlendi

Ünlü çift, Bodrum Türkbükü'ndeki bir malikanede düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. 59 yaşındaki Taran, nikahın kıyılmasının sonra kapıda bekleyen gazetecilere, eşini öperek görüntü verdi.

Adeta ünlü akınına uğrayan düğünde Ali Taran'ın nikah şahitliğini Hıncal Uluç'un, gelin Ayşe Özyılmazel'in nikah şahitliğini ise Necati Akpınar'ın yaptığı öğrenildi.

Bir çok ünlünün arka kapıdan kameralara görünmeden katıldığı törene şarkıcı Murat Boz ve sevgilisi Yeliz Sakıçoğlu ile ünlü manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da iştirak etti. Gelinin babası Neco'nun oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem