Börek 7 kişiyi zehirledi

Aydın'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan doktor Sebahattin Özdemir, geçtiğimiz pazar günü Karpuzlu İlçesi'ne bağlı Ulukonak Köyü'nden kendisini ziyarete gelen kız kardeşi Nebahat Erdem ve ailesine bir pastaneden aldığı su böreğinden ikram etti.Böre

Börek 7 kişiyi zehirledi

Aydın'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan doktor Sebahattin Özdemir, geçtiğimiz pazar günü Karpuzlu İlçesi'ne bağlı Ulukonak Köyü'nden kendisini ziyarete gelen kız kardeşi Nebahat Erdem ve ailesine bir pastaneden aldığı su böreğinden ikram etti.

Börekten yiyen Nebahat Erdem, kızı Eda Erdem (19) ve kayınbiraderi Mehmet Erdem (30) ile doktor Sebahattin Özdemir'in oğlu Şükrü Anıl Özdemir (18), annesi Esma Özdemir (68), kızı Seda Özdemir (19) ve eşi Zehra Özdemir (43) iddiaya göre gıda zehirlenmesi geçirdi.

Börekten yemediği öğrenilen Doktor Özdemir, kusma ve baş dönmesi şikayeti olan yakınlarına evde serum taktı.

Sağlık durumlarının biraz düzelmesinin ardından Doktor Özdemir, ablası ve yeğenini evlerine uğurladı. Ancak, anne-kız ertesi gün tekrar fenalaşınca Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu ağır olan Nebahat Erdem, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan aynı börekten yiyen diğer 6 kişi de hastaneye başvurdu. Börekten numune alınarak incelenmek üzere tarım il müdürlüğüne gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler