Borcunu istedi canından oldu !

Konya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada karın boşluğundan ve sağ kolundan vurulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Selver Mahallesi Aslan Ali Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir ev

Borcunu istedi canından oldu !

Konya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada karın boşluğundan ve sağ kolundan vurulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Selver Mahallesi Aslan Ali Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. İddiaya göre, simitçi olduğu öğrenilen R.C.’den (45) yaklaşık 3 bin lira alacağı olan Alpaslan Oğuz (20) parasını istedi. Alacağı parayı sürekli olarak istemesinden rahatsız olan R.C. borçlu olduğu Alpaslan Oğuz’u evine çağırdı. Eve giden Alpaslan Oğuz simitçi R.C. ile konuşurken aralarında alacak verecek meselesinden kavga çıktı. Kavga sırasında R.C. evde bulunan tüfekle Alpaslan Oğuz’u karnından ve sağ kolundan iki el ateş ederek yaraladı. Tüfekle vurulduktan sonra Alpaslan Oğuz olduğu yere düşerken, şüpheli R.C. ise elindeki tüfeği yol kenarına atarak olay yerinden kaçtı. Tüfek sesi duyan komşuları polisi ve sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemeler sonucu Alpaslan Oğuz’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu Alpaslan Oğuz’u tüfekle öldürenin R.C. olduğunu belirleyen polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucu şüpheli R.C. ile birlikte onunla aynı evde kalan kardeşleri E.C,M.C.ve B.C.olayla ilgili olarak polis tarafından yakalandı. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alındı.Tüfekle vurularak hayatını kaybeden Alpaslan Oğuz’un ceseti otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem