Bonomo şeker komasına girdi

  Eurovision temsilcimiz Can Bonomo'ya şöhret yaramadı. Gece kulüplerinde sabaha kadar eğlenen Bonomo'nun vücudu yorgun düştü. 23 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz gün bir konser için Çeşme'ye gitti. Önceki akşam arkadaşları ile Alaçatı'da yemek yedikten sonr

Bonomo şeker komasına girdi

 

 

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo'ya şöhret yaramadı. Gece kulüplerinde sabaha kadar eğlenen Bonomo'nun vücudu yorgun düştü. 23 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz gün bir konser için Çeşme'ye gitti. Önceki akşam arkadaşları ile Alaçatı'da yemek yedikten sonra bir mekanda eğlenen Can Bonomo, ertesi gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

 

MORG KAPISINDAN KAÇTI


İddiaya göre menajerinin saat 13.00'da Özel Sisus Hastanesi'ne götürdüğü Bonomo, şeker komasına girdi. Genç şarkıcı, Acil Servis'e kaldırıldı. Can Bonomo daha sonra morg kapısından gizlice çıkartılarak babasının İzmir'deki evine götürüldü. Öte yandan menajeri "Bonomo değil arkadaşı rahatsızdı" diyerek iddiaları yalanladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler