Bombalı tuzaklama önlemi

 Teröristlerin bombalı tuzaklama yapmış olabileceği ihtimaline karşın karayolunu iki yönden de kapatan güvenlik güçleri, olaya helikopterlerle havadan birlik sevk ederek müdahale etti. Sayılarının 20 kadar olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubu Tunceli-

Bombalı tuzaklama önlemi

 

Teröristlerin bombalı tuzaklama yapmış olabileceği ihtimaline karşın karayolunu iki yönden de kapatan güvenlik güçleri, olaya helikopterlerle havadan birlik sevk ederek müdahale etti.

 

Sayılarının 20 kadar olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubu Tunceli- Ovacık karayolunu, 35'inci kilometresinde bulunan Venk Köprüsü mevkiinde birkaç noktada barikat kurarak kesti. Her iki yönden de gelen araçları durduran teröristler, içindekileri indirerek kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptı. 

 

Olayın duyulması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. PKK'lı teröristlerin karayoluna bombalı tuzaklama yapmış olabilecekleri ihtimaline karşı güvenlik güçleri bir dizi önlem aldı ve bölgeye helikopterlerle birlikler gönderildi. Karayolu her iki yönden de kapatılıp olaya müdahale edilirken, bölgede Kobra ve Sikorsky helikopterlerin sürekli uçtuğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem