Bombalı saldırıya 6 gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde karayoluna döşenen bombanın patlatılması olayıyla ilgili operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.Viranşehir-Diyarbakır karayoluna döşenen ve polis aracının geçtiği esnada uzaktan kumanda ile patlatılan el yapımı bomba ile il

Bombalı saldırıya 6 gözaltı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde karayoluna döşenen bombanın patlatılması olayıyla ilgili operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Viranşehir-Diyarbakır karayoluna döşenen ve polis aracının geçtiği esnada uzaktan kumanda ile patlatılan el yapımı bomba ile ilgili soruşturma yürüten polis, özel harekat polisi ve zırhlı araçların da desteğiyle 8 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti düzenlenen operasyonlarda polis, 8 mahalledeki E.M., A.M., Ş.E., İ.K., H.T. ve İ.İ. isimli şahısları gözaltına aldı.

Öte yandan, henüz bulunamayan bir kişinin ise kaçtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem