Bombalı saldırıda yaralanan 2 asker hastaneye getirildi

Van'ın Gevaş ilçesindeki jandarma karakoluna PKK'lı bir grup tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralanan 2 asker hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, PKK'lı bir grup, Van-Tatvan karayolu üzerinde bulunan Bala

Bombalı saldırıda yaralanan 2 asker hastaneye getirildi

Van'ın Gevaş ilçesindeki jandarma karakoluna PKK'lı bir grup tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralanan 2 asker hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, PKK'lı bir grup, Van-Tatvan karayolu üzerinde bulunan Balaban Jandarma Karakol Komutanlığı arama noktasına sürdükleri bomba yüklü aracı patlattı. Patlamada yaralanan 2 asker ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırının ardından kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem