Bombalı kadın paniği!

Ümraniye'de elindeki çantada bomba olduğunu ileri süren bir kadın, polisi alarma geçirdi. Sivil polislerin müdahele ettiği kadının çantası boş çıktı.Alınan bilgiye göre olay, Ümraniye'de bir alışveriş merkezinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Bir a

Bombalı kadın paniği!

Ümraniye'de elindeki çantada bomba olduğunu ileri süren bir kadın, polisi alarma geçirdi. Sivil polislerin müdahele ettiği kadının çantası boş çıktı.

Alınan bilgiye göre olay, Ümraniye'de bir alışveriş merkezinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin otoparkına inerek elindeki çantada bomba olduğunu ileri süren Handan Saime Ö. (37) adlı bir kadın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, alışveriş merkezinin otoparkını boşaltırken çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ardından olay yerine gelen Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, eylemci kadınla uzun

süre görüşerek ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen bomba imha ekipleri de özel kıyafetlerini giydikten sonra hazır bekletildi.

Çantasında bomba olduğunu ve kimsenin yaklaşmamasını isteyen kadın, sık sık sağ elini kaldırarak 'Ya İstiklal Ya Ölüm' diyerek slogan attı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, eylemci kadını konuşarak oyaladığı sırada eylemci kadının cep telefonu çaldı. Bunu fırsat bilen sivil ekipler, genç kadının arkasından gizlice yaklaşarak müdahale etti. Handan Saime Ö., müdahalenin ardından etkisiz hale getirilirken bomba imha ekipleri de içinde bomba olduğu iddia edilen şüpheli çantayı kontrol etti.

Çantada yapılan incelemelerde herhangi bir bulguya rastlanmazken eylemci, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Genç kadının neden böyle bir eyleme kalkıştığı alınacak ifadesinin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülürken eylemin ardından alınan güvenlik önlemleri normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem