Bombalı araç paniği !

Terör örgütü üyesi bir grup fıstık yüklü bir kamyonu ateşe verdikten sonra bir aracı yola çekerek trafiği kapattı.Terör örgütü PKK mensubu bir grup Tunceli Erzincan karayolunun 17. kilometresinde yola inerek, fıstık yüklü bir kamyonu ateşe verdi.Aynı grub

Bombalı araç paniği !

Terör örgütü üyesi bir grup fıstık yüklü bir kamyonu ateşe verdikten sonra bir aracı yola çekerek trafiği kapattı.

Terör örgütü PKK mensubu bir grup Tunceli Erzincan karayolunun 17. kilometresinde yola inerek, fıstık yüklü bir kamyonu ateşe verdi.

Aynı grubun bomba düzeneği bulunduğu iddia edilen bir aracı yol ortasına çekerek, yolu trafiğe kapattığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Tunceli Erzincan karayolunun 17. kilometresinde bir grup PKK’lı terörist yola indi. Araçları durdurup, propaganda yapan grup, daha sonra fıstık yüklü bir kamyonu ateşe verdi.

Yol ortasına bomba düzeneği bulunduğu iddia edilen bir araç çekerek trafiğe kapatan terör örgütü mensuplarının, bölgede pusu kurma ihtimaline karşın, Tunceli çıkışı ve Pülümür tarafında yola zırhlı araçlar çekildi. Yol güvenlik nedeniyle çift taraflı ulaşıma kapatılırken, bölgede operasyon başlatıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem