Bombalar etrafa saçıldı

 Afyonkarahisar'da dün akşam 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 25 askerin şehit olduğu patlamada, kışlaya 500 metre uzaklıkta bunun Ataköy Mahallesi ile Kışlacık Köyü'nün kesiştiği noktada bulunan Çiflik Mevkii'ne çok s

Bombalar etrafa saçıldı

 

Afyonkarahisar'da dün akşam 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda 25 askerin şehit olduğu patlamada, kışlaya 500 metre uzaklıkta bunun Ataköy Mahallesi ile Kışlacık Köyü'nün kesiştiği noktada bulunan Çiflik Mevkii'ne çok sayıda el bombası düştü. Polis ve jandarmanın bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı

 

Mühimmat depolarının kapı kirişleri dahi patlamanın şiddetiyle yerinden fırlayarak tarlalara kadar uçtu. Tarlalara ulaşan kapı kirişlerinden biri de bölgede geçimini çiftçilikle sağlayan Veli Koç'un otomobilinin üzerine düştü. Koç'un otomobilin ön camı patladı ve tavanı çöktü. Gece patlama sesiyle irkildiklerini anlatan Veli Koç, "Bir anda evin çatılarına taşlar düşmeye başladı. El bombaları bahçeye, tarlaya yağmur gibi yağdı" diye konuştu. 

 

Bu arada köylüler, patlamanın meydana geldiği 2 Nolu Depo'ya yakın olan Çiftlik Mevkii'nde kadar yayılan şehit askerlerin ceset parçalarının sabah toplandığı anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem