Bomba süsü verilmiş paket alarmı

İstanbul Şişli'de bomba süsü verilmiş pankartlı paket, polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan paketten çakmak gazı çıktı. Olay, Şişli Darülaceze Köprüsü üzerinde meydana geldi. Köprü üzerine bırakılan şüpheli paket ve "Adalet savaşçıları Çiğdem ve Ber

Bomba süsü verilmiş paket alarmı

İstanbul Şişli'de bomba süsü verilmiş pankartlı paket, polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan paketten çakmak gazı çıktı.

Olay, Şişli Darülaceze Köprüsü üzerinde meydana geldi. Köprü üzerine bırakılan şüpheli paket ve "Adalet savaşçıları Çiğdem ve Berna ölümsüzdür" yazılı pankart polisi alarma geçirdi. Olay yerine bomba imha uzmanı sevk edildi. Terörle mücadele ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cadde ise her iki yönde trafiğe kapatıldı. Olay yerine intikal eden bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giyerek hazırlık yaptı. Uzman paketi fünyeyle kontrollü şekilde patlattı. Patlatılan paketten çakmak gazı çıktı. Polis ekipleri paketin patlatılmasıyla yolu tekrar trafiğe açarken pankartı da kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem