Bomba değil su borusu

Su borusu bomba gibi patladı.

Bomba değil su borusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su borusu bomba gibi patladı. Asfalt yerinden sökülürken, 4 metre çukur açıldı.

Gölköy Mahallesi girişinde içme su boru hattında patlama meydana geldi. Ana su hattının patlamasıyla birlikte asfalt yerinden sökülerek 4 metrelik çukur açıldı. Su borusunun patlamasının ardından çevre yolu bir anada göle döndü. Tüm yol su ile kaplanırken, bazı iş yerleri sular altında kaldı. Kısa bir süre yol trafiğe kapandı. Patlama olan noktada 4 metre derinliğinde 15 metre uzunluğunda çukur açıldı. Çevre yolundan meydana gelen patlamada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Mahalleye giden içme suyu hattı hızlı bir şekilde kesilerek boru tamir edilmeye başlandı. Yetkililer su kesintisi olmayacağını bildirdi.

Olayı gören Burak Binici ise bir anda su borusunun patladığını söyleyerek, “Ofiste oturuyorduk bir anda su borusu patladı. Koşarak gittik her taraf su içindeydi. Araçlar yoldan geçmekte zorlandı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler