Bolu’ya uçak fabrikası kuruluyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 400 futbol sahası ve 80 golf sahası yapılabilecek alanlara

Bolu’ya uçak fabrikası kuruluyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 400 futbol sahası ve 80 golf sahası yapılabilecek alanlara sahip oldukları açıklamasından sonra dev bir yatırımın daha müjdesini verdi. Son birkaç yıldır Bolu'ya havaalanı yapılması konusunda girişimler olduğunu ancak bunu daha ileriye götürme planları içinde olduklarını belirten Başkan Yılmaz, kentte uçak fabrikası kurulacağını söyledi. Başkan Yılmaz'ın müjdelediği uçak fabrikasında gezinti uçağı üretileceğini dile getirdi. Yılmaz, "En fazla 8 kişinin binebildiği gezinti uçaklarının artık Bolu'da üretilebilmesi için böyle bir çalışma yapılacak. Şunu da söyleyeyim. Daha şimdiden Azerbaycan'dan 40 tane uçak siparişi aldık. Haberiniz var mı?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler