Boğaziçi Üniversitesi’nde Bomba Düzeneği İddiası

Ankara'daki terör saldırısının ardından polis tarafından ülke genelinde aranan bomba yüklü aracın Boğaziçi Üniversitesi Kuzey kampüsünde görüldüğü ihbarı polis harekete geçti. Ekiplerin güvelik şeridi ile kapattığı kampüsün otoparkında yaptığı aramalar so

Boğaziçi Üniversitesi’nde Bomba Düzeneği İddiası

Ankara'daki terör saldırısının ardından polis tarafından ülke genelinde aranan bomba yüklü aracın Boğaziçi Üniversitesi Kuzey kampüsünde görüldüğü ihbarı polis harekete geçti. Ekiplerin güvelik şeridi ile kapattığı kampüsün otoparkında yaptığı aramalar sonucunda içerisinde bomba düzeneği olan bir araç bulunduğu iddia edildi. Aramalar nedeniyle kampüs içerisindeki bir derslik ve yurt boşaltıldı.

Ankara'da bombalı araç saldırısının ardından başlatılan soruşturmada polis, bombalı olaylarda kullanılacağı belirtilen araçlardan birinin peşine düştü. Ülke genelinde aranan aracı saat 15.00 sıralarında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde gördüğünü ihbar eden bir vatandaş polis ekiplerini harekete geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil olmak üzere polis ekibi sevk edildi. Kampüse tedbir amaçlı olarak bomba imha uzmanları ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis helikopteri de ihbarın bulunduğu yere havadan gelerek destek verdi. Yapılan çalışmalar kapsamında kampüsün otoparkı güvenlik şeridi ile kapatıldı.

Kampüs içerisinde otoparka yakın olan bir derslik ve yurtta olası bir patlama ihtimaline karşın boşaltıldı. Polisin yaptığı aramalar sonucunda otoparkta, içerisinde bomba düzeneği bulunan bir araç bulunduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler