Boğaziçi köprüsü dökülüyor!

Köprünün Ortaköy ayağından düşen taş parçaları, köprünün altından geçen veya köprünün altındaki banklarda oturanlar için tehlike oluşturuyor.İstanbul Boğaziçi Köprüsünün Ortaköy viyadüğüne, geçen yıl Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından depreme karşı

Boğaziçi köprüsü dökülüyor!

Köprünün Ortaköy ayağından düşen taş parçaları, köprünün altından geçen veya köprünün altındaki banklarda oturanlar için tehlike oluşturuyor.

İstanbul Boğaziçi Köprüsünün Ortaköy viyadüğüne, geçen yıl Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından depreme karşı güçlendirilme çalışmaları yapılmıştı. Buna rağmen özellikle trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde, köprünün Ortaköy ayağının sol ve sağ tarafındaki bölümler bakımsızlıktan çürüdü.

Çürüyen yerlerden yaklaşık 50 metre yüksekliğinden taş parçalarının düşmesi vatandaşları tedirgin ediyor. Bununla birlikte yağmur sularının etkisiyle köprünün korkuluk kısımları, betonlarını çürütmesi sonucu yerinden koparak yaklaşık 50 metreden aşağıya sarktı. Yaklaşık bir hafta önce de viyadükten kopan taş parçasının köprünün altında park halinde bulunan bir aracın camına düşerek patlattığı ve şoförlerinde başlarına taş düşme tehlikesi atlattıkları bildirildi.

Köprü altındaki bankların birinde oturan Doğan Özcan, "Taşların düşmesi tehlikeli bir durum, biran önce yaptırmaları gerekir. Burada oturuyoruz, bize taş düşebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler