Boğaz’da mahsur kalan vapur kurtarıldı!

İstanbul, Harem açıklarında dün akşam saatlerinde motor arızası nedeniyle mahsur kalan arabalı vapur yaklaşık 8 buçuk saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı. Kurtarılan vapur, Harem feribot iskelesine yanaştı.Tuzla tersanesinden gelen romörkor yardımıyla

Boğaz’da mahsur kalan vapur kurtarıldı!

İstanbul, Harem açıklarında dün akşam saatlerinde motor arızası nedeniyle mahsur kalan arabalı vapur yaklaşık 8 buçuk saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı. Kurtarılan vapur, Harem feribot iskelesine yanaştı.

Tuzla tersanesinden gelen romörkor yardımıyla yüzer bir vinç ile birlikte yaklaşık 8 buçuk saatlik çalışmanın ardından Kaunas Sea ways roro gemisinin zincirlerinden kurtarıldı. Vapurun arıza yapan motoru da onarıldı. Uzun süren çalışmaların ardından vapur, Harem Feribot iskelesine yanaştırıldı.

Vapurun iskeleye yanaşmasıyla birlikte araçlarını almayı bekleyen sürücüler bir sorunla karşılaştı. Bazı sürücülerin araç anahtarları ile birlikte iskeleden ayrıldığı ortaya çıktı. Vapurun ön kısmındaki araçların sürücülerinin iskelede olmaması diğer araç sahiplerini beklemek zorunda bıraktı. Vapurun iskeleye yanaştığını haber alan sürücülerin iskeleye gelmesiyle araçlar sırasıyla vapur iskelesinden çıkarıldı.

İskele çıkışında açıklama yapan yolcu Sami Tekiloğlu; "Bir maduriyet yaşadık ama yapacak bir şey yok. Kaza yani sonuçta. Kaza anında yaralanan yoktu ama büyük bir korku yaşadık. Akşam 5'ten beri burada bekliyorum. Ama yetkililer sağolsun ilgilendiler. Ailem buradaydı onları eve gönderebildik. Ben mecburen bekledim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler