'Biz de silah sesi duyduk'

 Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken Başbakanlık önünde havaya ateş edilmesi ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bizde bu silah sesini duyduk. ilgili arkadaşlar ilgilendiler. Bu konuda öğleden sonra zannediyorum bir açıklama yapılmış olmalı. Bize Say

'Biz de silah sesi duyduk'

 

Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken Başbakanlık önünde havaya ateş edilmesi ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
"Bizde bu silah sesini duyduk. ilgili arkadaşlar ilgilendiler. Bu konuda öğleden sonra zannediyorum bir açıklama yapılmış olmalı. Bize Sayın Müsteşarın getirdiği bilgiler, bu kuru sıkı tabancayla havaya üç el ateş edildiği ve kendisine müdahale edildiği noktasında saldırganın kimliği Rize'nin Çayeli ilçesine kayıtlı 1978 doğumlu Nuri Başkapan olarak tespit edilmiş. Şahsı ile ilgili olarak bütün istihbarat konularındaki dökümanları incelendiğinde, şahsı sorunları olduğu, sabıkası bulunduğu ve yetkili gördüğü herkese zaman zaman mektup yazdığı taleplerde bulunduğu, müracaat ettiği makamlar, kendisine yardımcı olmasına rağmen dengesiz davranışlar sergilemeyi alışkanlık haline getiren bir şahıs olduğu belirlendi. Üzerinde yapılan aramada da bir mektup bulundu. Bu mektupta bu eylemden dolayı peşinen özür dilediği, yaşadığı sorunlar nedeniyle intiharın eşiğine geldiğinden bahseden bir mektup olduğu görülmüştür. Hakkında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce soruşturma yürütülmektedir. Basit bir olay olarak bir zabıta vakası olarak görüyoruz. Kuru sıkı tabancayla herhalde, fark edilmek istenmiş, bir problemli insan olduğu, geçmişte sabıkaları olduğu ortaya çıkmıştır. Bunun dışında yorumlanacak herhangi bir husus görmüyoruz. Zaten üzerinde de gerekli incelemeler de yapılmaktadır."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem