Biz de böyle Polis istiyoruz

Hollanda'nın batısında, Lahey yakınlarında bulunan yaklaşık 30 bin nüfuslu Wassenaar şehrinde yaşanan bir kuyumcu soygunu tartışma yarattı.Mağaza görevlisini perşembe sabahı biber gazıyla etkisiz hale getirip pahalı saatleri alarak kaçmaya çalışan dört so

Biz de böyle Polis istiyoruz

Hollanda'nın batısında, Lahey yakınlarında bulunan yaklaşık 30 bin nüfuslu Wassenaar şehrinde yaşanan bir kuyumcu soygunu tartışma yarattı.

Mağaza görevlisini perşembe sabahı biber gazıyla etkisiz hale getirip pahalı saatleri alarak kaçmaya çalışan dört soyguncu yakalandı ama soygunun tartışılan tarafı onlar değil, olay yerine gelen bir polis memuru oldu.

450.20120527151148.jpg

TÜRKLER DE TARTIŞTI

Hollanda medyasına yansıyan haberle ilgili videoda, olay yerinde inceleme yaparken bir an için görünen polis memuru güzelliğiyle dikkat çekti. Kimliği açıklanmayan polisle ilgili olarak Hollanda haber sitelerine birçok okuyucu yorumu geldi.

Ardından Türkiye ve dünyadaki internet forumları, polis memuru hakkında yorumlarla dolup taştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler