Bitlis'te 3 PKK sığınağı bulundu

Bitlis'te güvenlik güçleri tarafından yürütülen arazi arama-tarama çalışmaları sırasında, terör örgütüne ait olduğu belirtilen silah, mühimmat ve yaşam malzemesi olan 3 sığınak bulundu.Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sığınaklarda yapılan a

Bitlis'te 3 PKK sığınağı bulundu

Bitlis'te güvenlik güçleri tarafından yürütülen arazi arama-tarama çalışmaları sırasında, terör örgütüne ait olduğu belirtilen silah, mühimmat ve yaşam malzemesi olan 3 sığınak bulundu.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sığınaklarda yapılan aramada örgüte 1 ait kalaşnikof marka tüfek ile bu tüfeğe ait 2 şarjör ve 211 fişek, araç telsizi, 2 el bombası, patlayıcı madde yapımında kullanılan 30 metre infilaklı fitil, dizüstü bilgisayar, güneş paneli, 7 akü, el yapımı patlayıcı düzeneği, bol miktarda muhtelif gıda ve giyim malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem