Bitlis’ta kahve tarandı: 2 ölü, 6 yaralı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde bir kahvehanenin taranması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.Olay, Güroymak Hükümet Konağı önündeki bir kahvehanede meydana geldi. Yeşilırmak ailesine mensup 4 kişi, husumetli oldukları Bolalan ail

Bitlis’ta kahve tarandı: 2 ölü, 6 yaralı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde bir kahvehanenin taranması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Olay, Güroymak Hükümet Konağı önündeki bir kahvehanede meydana geldi. Yeşilırmak ailesine mensup 4 kişi, husumetli oldukları Bolalan ailesi bireylerinin oturduğu kahvehaneyi uzun namlulu silahlarla taradı. Saldırıda ilk belirlemelere göre Ö.B. ve N.B. isimli şahıslar hayatını kaybederken, isimleri öğrenilemeyen 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Yeni bir saldırıya karşı iki ailenin yaşadığı evlerin polis tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler