Birileri ’barış’ diyor teröristler yakıp yıkıyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, içerisinde yolcuların da bulunduğu bir otobüsü molotof bombası atarak yaktı. Yolcuların ve şoförün canını zor kurtardığı olayda otobüs kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgilere göre olay, merkeze b

Birileri ’barış’ diyor teröristler yakıp yıkıyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, içerisinde yolcuların da bulunduğu bir otobüsü molotof bombası atarak yaktı. Yolcuların ve şoförün canını zor kurtardığı olayda otobüs kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Bağlar ilçesi Sento Caddesi'nde meydana geldi. Yüzleri maskeli bir grup caddeye barikat kurdu. Grup, yoldan geçen araçlarda kimlik kontrolü ve üst araması yaptı. Araçların geçişine izin vermeyen grup, daha sonra yolu tamamıyla kapattı. Burada Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu öğrenilen bir yolcu otobüsünü durdurarak yolcuları aşağı indiren grup, daha sonra molotof bombası atarak otobüsü yaktı. Yolcuların sağa sola kaçıştığı olayda otobüs alev topuna döndü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisin müdahalesi ile grup dağıldı. Yol güvenliği alan polis, daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. Alev topuna dönen otobüs, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yanan belediye otobüsü kullanılamaz hale geldi.

Birileri ’barış’ diyor teröristler yakıp yıkıyor

Birileri ’barış’ diyor teröristler yakıp yıkıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem