Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

Adana'da kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpmasının ardından, 3 kişinin araçtan inip, koşarak kaçması ilginç görüntüler oluşturdu.Türkiye'de her yıl ortalama 1 milyonun üzerinde trafik kazası meydana geliyor. Türkiye genelindeki MOBESE kame

Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

Adana'da kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpmasının ardından, 3 kişinin araçtan inip, koşarak kaçması ilginç görüntüler oluşturdu.

Türkiye'de her yıl ortalama 1 milyonun üzerinde trafik kazası meydana geliyor. Türkiye genelindeki MOBESE kameraları tarafından görüntülenen bazı kazalarda ise sürücü ve yayaların dikkatsizliği gözler önüne seriliyor. Adana'daki bir kazada hızlı şekilde ilerleyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle elektrik direğine çarpıyor. Bir süre sonra otomobilden çıkan 3 kişi, araçlarına bırakarak, olay yerinden kaçıyor. Bilecik'teki kazada ise yola kontrolsüz şekilde çıkan minibüs ile hızlı şekilde ilerleyen TIR çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle minibüsü bir süre sürükleyen TIR, yan yatıyor. Aksaray'daki kazada ise otomobil ile servis minibüsü çarpışıyor. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devriliyor. Dördüncü kazada da bir otomobil, bariyerlere çarptı.

BOZUK YOLA GİRDİ, LASTİK PATLADI

Adana'daki bir başka kazada, bir otomobil bozuk yola girdi. Bu sırada otomobilin lastiğinin patlamasıyla yolda aracını zorla toparlayan sürücü, kenarda durdu. Adana'da bir otomobil sürücüsü hangi şeride döneceği konusunda kararsız kalınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre kayan otomobil takla attı. Erzincan'da ise dikkatsiz şekilde karşıya geçen yaya ile motosikletli çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 kişi yola savruldu.

KAZA YAPMAMAK İÇİN NE YAPTIYSA OLMADI

Erzincan'daki başka bir kazada ise yolunda ilerleyen bir sürücünün karşısına yola dikkatsiz şekilde çıkan otomobil çıkıyor. Hızını düşüremeyen sürücü, kaza yapmamak için en sağ şeride kaçsa da başarılı olamıyor. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Erzurum'daki bir kazada ise kamyonet ile minibüsün çarpışma anı kameralara yansıyor.

Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

Birbirinden ilginç kazalar MOBESE’de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem